Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najpiękniejsze mecze
Karlik Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 22
Reputacja: 0
Najpiękniejsze mecze
Wszystkie są piękne, to wiadomo, bo grają nasze wspaniałe Panie, ale który wspominacie jako najpiękniejszy, najbardziej emocjonujący?

Polecamy - szybko i terminowo. Materiały najczęściej zapewnia: maszyny introligatorskie.
04-04-2012 08:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ulka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 29
RE: Najpiękniejsze mecze
Ja zdecydowanie najcieplej wspominam ten:
http://www.mks.dabrowa.pl/4,63,-gramy-dl...ielec.html

z września zeszłego roku. Chyba przez ideę - podoba mi się, że rywalizujące ze sobą drużyny mogą zakopać topór wojenny, żeby wspomóc chore dziecko. Było ciepło i rodzinnie (może też przez to, że spodziewałam się większych tłumów).

[Obrazek: ----dc-ca13f6a1b9e71245e8afa5eeface59e2_...0_w__1.jpg]

Dąbrowa Górnicza na zawsze w sercu mym! Pasja: Monety Kraków. Na zawsze w sercu mym! Na zawsze w sercu mym! A internet to dg-net: Internet Sosnowiec i wszystko się ściąga Uśmiech
04-06-2012 09:58 AM
Karlik Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 22
Ja po każdym meczu jestem zaaferowany że ten był najlepszy, dlatego że mam po nim najświeższe spojrzenie i wspomnienie Uśmiech Dlatego na razie najlepiej wspominam tegoroczne mecze z Sopotem Uśmiech

Polecamy - szybko i terminowo. Materiały najczęściej zapewnia: maszyny introligatorskie.
04-06-2012 12:54 PM
Brutus Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 46
Ja niestety o tych meczach, o których bliscy (i mniej bliscy) mówili mi, że były najbardziej niesamowite, mogę opowiadać tylko pośrednio, bo niestety mnie na nich nie było.

Siatkówka to prosta gra , trzeba tylko trafić w to pomarańczowe - Waldemar Wspaniały - SzczęśliwySzczęśliwy
04-10-2012 08:52 AM
Ulka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 29
No, ale z tych, na których byłeś? Albo tych, które widziałeś np. w telewizji? To ciekawa sprawa jest bardzo!

Dąbrowa Górnicza na zawsze w sercu mym! Pasja: Monety Kraków. Na zawsze w sercu mym! Na zawsze w sercu mym! A internet to dg-net: Internet Sosnowiec i wszystko się ściąga Uśmiech
04-17-2012 07:10 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Liczba postów: 130
Ja tak samo jak Karlik, każdy ostatni jest najlepszy, zawsze fajny poziom i dziewczyny więc jest o czym mówić Uśmiech

Siatkówka, a po godzinach pisanie tekstów. A na lato tylko czartery jachtów bałtyk.
07-22-2012 01:08 PM
limit Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
W mojej ocenie, podobnie jak w ocenie Ulka najlepszym meczem był charytatywny mecz dla Amelki. W tej rywalizacji najważniejsze nie były wyniki, ale cel dla którego dziewczyny walczyły! Super sprawa! Na mecz mógł przyjść każdy, bo nie było opłaty za wstęp, a pieniądze na Amelkę zbierane były "co łaska" w trakcie meczu.
Mam nadzieje, że taka akcja się jeszcze powtórzy!

Zapraszamy na. Szczerze polecam: - fachowo i pomocnie.
07-22-2012 04:55 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

co prawda to prawda Uśmiech akcja szczytna i na pewno godna powtorzenia i warta zapamietania nie tylko ze wzgledu na sportowe emocje

Siatkówka, a po godzinach pisanie tekstów. A na lato tylko czartery jachtów bałtyk.
07-22-2012 08:34 PM
mefistofeles_12 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
Reputacja: 2
Zdecydowanie ten dla Amelki, cel jednoczył wszystkich, na bok schodziły sportowe emoce, ludzie chętnie wrzucali pieniądze. Jestem za powtórzeniem takiej akcji, jest tak wiele osób potrzebujących pomocy.

Portal pozycjonerski: monitoring pozycji, polecamy dla relaksu polecam serdecznie.
07-23-2012 01:01 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Takie mecze z kolei nie mogą być zbyt często bo ludziom sie opatrzy i nie będą nic wrzucać. Może lepszym rozwiązaniem byłoby przeznaczanie części pieniędzy z biletów na takie cele.

07-23-2012 01:37 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
Polecamy: scribo.com.pl

Reklama:

tylna belka citroen berlingo