![]() |
Najpiękniejsze mecze - Wersja do druku +- MKS Dąbrowa Górnicza (http://www.mks-dg.pl) +-- Dział: MKS Dąbrowa Górnicza (/forum-1.html) +--- Dział: Mecze MKS Dąbrowa Górnicza (/forum-2.html) +--- Wątek: Najpiękniejsze mecze (/thread-6.html) |
Najpiękniejsze mecze - Karlik - 04-04-2012 08:54 PM Wszystkie są piękne, to wiadomo, bo grają nasze wspaniałe Panie, ale który wspominacie jako najpiękniejszy, najbardziej emocjonujący? RE: Najpiękniejsze mecze - Ulka - 04-06-2012 09:58 AM Ja zdecydowanie najcieplej wspominam ten: http://www.mks.dabrowa.pl/4,63,-gramy-dla-amelki-tauron-mks---stal-mielec.html z września zeszłego roku. Chyba przez ideę - podoba mi się, że rywalizujące ze sobą drużyny mogą zakopać topór wojenny, żeby wspomóc chore dziecko. Było ciepło i rodzinnie (może też przez to, że spodziewałam się większych tłumów). ![]() RE: Najpiękniejsze mecze - Karlik - 04-06-2012 12:54 PM Ja po każdym meczu jestem zaaferowany że ten był najlepszy, dlatego że mam po nim najświeższe spojrzenie i wspomnienie ![]() ![]() RE: Najpiękniejsze mecze - Brutus - 04-10-2012 08:52 AM Ja niestety o tych meczach, o których bliscy (i mniej bliscy) mówili mi, że były najbardziej niesamowite, mogę opowiadać tylko pośrednio, bo niestety mnie na nich nie było. RE: Najpiękniejsze mecze - Ulka - 04-17-2012 07:10 PM No, ale z tych, na których byłeś? Albo tych, które widziałeś np. w telewizji? To ciekawa sprawa jest bardzo! RE: Najpiękniejsze mecze - interaktywni - 07-22-2012 01:08 PM Ja tak samo jak Karlik, każdy ostatni jest najlepszy, zawsze fajny poziom i dziewczyny więc jest o czym mówić ![]() RE: Najpiękniejsze mecze - limit - 07-22-2012 04:55 PM W mojej ocenie, podobnie jak w ocenie Ulka najlepszym meczem był charytatywny mecz dla Amelki. W tej rywalizacji najważniejsze nie były wyniki, ale cel dla którego dziewczyny walczyły! Super sprawa! Na mecz mógł przyjść każdy, bo nie było opłaty za wstęp, a pieniądze na Amelkę zbierane były "co łaska" w trakcie meczu. Mam nadzieje, że taka akcja się jeszcze powtórzy! RE: Najpiękniejsze mecze - interaktywni - 07-22-2012 08:34 PM co prawda to prawda ![]() RE: Najpiękniejsze mecze - mefistofeles_12 - 07-23-2012 01:01 PM Zdecydowanie ten dla Amelki, cel jednoczył wszystkich, na bok schodziły sportowe emoce, ludzie chętnie wrzucali pieniądze. Jestem za powtórzeniem takiej akcji, jest tak wiele osób potrzebujących pomocy. RE: Najpiękniejsze mecze - interaktywni - 07-23-2012 01:37 PM Takie mecze z kolei nie mogą być zbyt często bo ludziom sie opatrzy i nie będą nic wrzucać. Może lepszym rozwiązaniem byłoby przeznaczanie części pieniędzy z biletów na takie cele. |