Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najbardziej pamiętne mecze
Ulka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 29
Reputacja: 0
Najbardziej pamiętne mecze
Ach, Polska Reprezentacja!
Polskie Złotka!

Oczywiście każdy - w tym ja - powie, że najpiękniejsze mecze to były te z 2003 i 2005 roku, zwłaszcza finałowe. Ale może jednak jest inaczej? Uśmiech

Dąbrowa Górnicza na zawsze w sercu mym! Pasja: Monety Kraków. Na zawsze w sercu mym! Na zawsze w sercu mym! A internet to dg-net: Internet Sosnowiec i wszystko się ściąga Uśmiech
04-13-2012 11:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Brutus Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 46
RE: Najbardziej pamiętne mecze
Ja wspominam większość meczy reprezentacji jako naprawdę fascynujące i interesujące. Ale chyba ostatnio najbardziej było mi miło, kiedy nasze Złotka zdobyły trzecie miejsce w 2009 roku. Pokazaliśmy w pięknym stylu, że nasze tytuły z 2003 i 2005 roku nie były przypadkowe i że Polacy (a raczej Polki!) potrafią. Problem w tym, że działacze i decydenci trochę rzucają im kłody pod nogi - niby w dobrej wierze, ale bez wiedzy. Zmiany trenerów są za częste, złe priorytety... Wydaje mi się, że jeszcze kilka lat (jak nie więcej) poczekamy na spektakularne sukcesy.

Siatkówka to prosta gra , trzeba tylko trafić w to pomarańczowe - Waldemar Wspaniały - SzczęśliwySzczęśliwy
04-14-2012 01:55 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Liczba postów: 130
Mam podobne zdanie jak brutus. Złe zarządzanie na górze więcej psuje niż czyni dobrego. Myślę, że trzebaby komuś zaufać w 100% i pozwolić budować kadre od podstaw. Po kilku latach pracy Anastazi z chłopakami pokazał, że trzeba być cierpliwym.

Siatkówka, a po godzinach pisanie tekstów. A na lato tylko czartery jachtów bałtyk.
07-22-2012 08:42 PM
limit Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
Byliście w kinach na filmie "Nad życie"? Dla mnie właśnie tamte lata (jej kariery) to najlepszy czas, który chyba każdy z nas będzie wspominał z łezką w oku. Trzymam kciuki żeby te lata świetności jeszcze kiedyś do nas powróciły. Mam przecież świetne zawodniczki, więc wszystko w naszych rękach.

Zapraszamy na. Szczerze polecam: - fachowo i pomocnie.
07-22-2012 09:26 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Jasne, super film! Wiadomo tamte czasy były świetne, dla polskiej kobiecej siatkówki, miejmy nadzieje że niebawem wrócą

Siatkówka, a po godzinach pisanie tekstów. A na lato tylko czartery jachtów bałtyk.
07-22-2012 09:33 PM
mefistofeles_12 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
Reputacja: 2
Nie gadajcie za dużo o tym, bo jeszcze nie widziałem, a chcę obejrzeć Język Ciągle słucham opinie, że super i świetny, i wciąż się zbieram, ale jakoś nie mogę obejrzeć.

Portal pozycjonerski: monitoring pozycji, polecamy dla relaksu polecam serdecznie.
07-23-2012 01:14 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Spoko, poza tym to troche off topic. Nie zmieni to faktu, że Agata Mróz była świetną siatkarką, mamą, żoną, kobietą i ten film ukazuje to każde oblicze.

07-23-2012 01:31 PM
mefistofeles_12 Offline
Użytkownik

Reputacja: 2
Dobra film ściągnięty, dziś go obejrze, żeby nie było

Portal pozycjonerski: monitoring pozycji, polecamy dla relaksu polecam serdecznie.
07-23-2012 03:45 PM
kornik Offline
Użytkownik

Film na prawde dobry, mam nadzieje, że już obejrzałeś Uśmiech W kinie ludzie płakali

Zapraszam na rejsy po jeziorach. idealny pomysł na wakacje. Pomyśl również o samorozwóju.
07-24-2012 02:12 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Mnie najbardziej urzekło to podejście że poświęce się mimo zdrowia i chcę grać i trenować

07-24-2012 02:35 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Polecamy:

Reklama:

tylna belka citroen berlingo