![]() |
Najbardziej pamiętne mecze - Wersja do druku +- MKS Dąbrowa Górnicza (http://www.mks-dg.pl) +-- Dział: Pozostałe Rozgrywki (/forum-5.html) +--- Dział: Polska reperezentacja kobiet (/forum-7.html) +--- Wątek: Najbardziej pamiętne mecze (/thread-34.html) Strony: 1 2 |
Najbardziej pamiętne mecze - Ulka - 04-13-2012 11:40 PM Ach, Polska Reprezentacja! Polskie Złotka! Oczywiście każdy - w tym ja - powie, że najpiękniejsze mecze to były te z 2003 i 2005 roku, zwłaszcza finałowe. Ale może jednak jest inaczej? ![]() RE: Najbardziej pamiętne mecze - Brutus - 04-14-2012 01:55 PM Ja wspominam większość meczy reprezentacji jako naprawdę fascynujące i interesujące. Ale chyba ostatnio najbardziej było mi miło, kiedy nasze Złotka zdobyły trzecie miejsce w 2009 roku. Pokazaliśmy w pięknym stylu, że nasze tytuły z 2003 i 2005 roku nie były przypadkowe i że Polacy (a raczej Polki!) potrafią. Problem w tym, że działacze i decydenci trochę rzucają im kłody pod nogi - niby w dobrej wierze, ale bez wiedzy. Zmiany trenerów są za częste, złe priorytety... Wydaje mi się, że jeszcze kilka lat (jak nie więcej) poczekamy na spektakularne sukcesy. RE: Najbardziej pamiętne mecze - interaktywni - 07-22-2012 08:42 PM Mam podobne zdanie jak brutus. Złe zarządzanie na górze więcej psuje niż czyni dobrego. Myślę, że trzebaby komuś zaufać w 100% i pozwolić budować kadre od podstaw. Po kilku latach pracy Anastazi z chłopakami pokazał, że trzeba być cierpliwym. RE: Najbardziej pamiętne mecze - limit - 07-22-2012 09:26 PM Byliście w kinach na filmie "Nad życie"? Dla mnie właśnie tamte lata (jej kariery) to najlepszy czas, który chyba każdy z nas będzie wspominał z łezką w oku. Trzymam kciuki żeby te lata świetności jeszcze kiedyś do nas powróciły. Mam przecież świetne zawodniczki, więc wszystko w naszych rękach. RE: Najbardziej pamiętne mecze - interaktywni - 07-22-2012 09:33 PM Jasne, super film! Wiadomo tamte czasy były świetne, dla polskiej kobiecej siatkówki, miejmy nadzieje że niebawem wrócą RE: Najbardziej pamiętne mecze - mefistofeles_12 - 07-23-2012 01:14 PM Nie gadajcie za dużo o tym, bo jeszcze nie widziałem, a chcę obejrzeć ![]() RE: Najbardziej pamiętne mecze - interaktywni - 07-23-2012 01:31 PM Spoko, poza tym to troche off topic. Nie zmieni to faktu, że Agata Mróz była świetną siatkarką, mamą, żoną, kobietą i ten film ukazuje to każde oblicze. RE: Najbardziej pamiętne mecze - mefistofeles_12 - 07-23-2012 03:45 PM Dobra film ściągnięty, dziś go obejrze, żeby nie było RE: Najbardziej pamiętne mecze - kornik - 07-24-2012 02:12 PM Film na prawde dobry, mam nadzieje, że już obejrzałeś ![]() RE: Najbardziej pamiętne mecze - interaktywni - 07-24-2012 02:35 PM Mnie najbardziej urzekło to podejście że poświęce się mimo zdrowia i chcę grać i trenować |