Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LONDYN 2012
Brutus Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 46
Reputacja: 0
LONDYN 2012
Kto nie marzy o złocie olimpijskim? Nawet jak ktoś nie interesuje się sportem, chciałby je miećUśmiech

Mamy chyba ostatnią szansę, żeby wziąć udział w rozgrywkach (co będzie dla nas dużym sukcesem). Do Londynu pojedziemy, jeśli wygramy w Ankarze. Możliwe? Niemożliwe? Ąlojzy Świderek jest dobrej myśli - ale czy to nie jest robienie dobrej miny do złej gry? Póki co, nie wszystkie jeszcze Dziewczyny zjechały na zgrupowanie. Nie wiadomo, kto pojedzie do Ankary walczyć o Złoto, podczas gdy Rosjanie wiedzieli o tym już ponad tydzień temu. Trudno to oceniać - ja jestem sceptyczny. Jakoś nie wierzę w kwalifikację.

Siatkówka to prosta gra , trzeba tylko trafić w to pomarańczowe - Waldemar Wspaniały - SzczęśliwySzczęśliwy
04-14-2012 02:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ulka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 29
RE: LONDYN 2012
Znamy skład nie tylko Rosjanek przecież, wiadomo jak wygląda zespół Serbek, Holenderek, Niemek (z Polskim akcentem w postaci Margarety Kożuch i jeszcze jednej zawodniczki Atomu Trefl, ale już nie tak bardzo polskiej;P). Składy zostały podane niedawno, ale z drugiej strony - my dowiemy się swojego za kilka tygodni. Mi też się nie podoba, że nie mamy drużyny już od jakiegoś czasu. Nad dobrą drużyną trzeba moim zdaniem popracować nieco dłużej niż niecały miesiąc. No, ale może to jest taka nasza Polska specyfika. Zobaczymy.

Dąbrowa Górnicza na zawsze w sercu mym! Pasja: Monety Kraków. Na zawsze w sercu mym! Na zawsze w sercu mym! A internet to dg-net: Internet Sosnowiec i wszystko się ściąga Uśmiech
04-14-2012 06:56 PM
Brutus Offline
Początkujący
**

Ale z drugiej strony, też nie podali składów dużo wcześniej. Może to i dobra polityka - zobaczyć, kto jest faktycznie najlepszy i tego wziąć na turniej, a potem na ewentualną olimpiadę. Nie wiem, nie znam się na trenowaniu, ale na pewno za czymś takim też przemawiają jakieś racje.

Siatkówka to prosta gra , trzeba tylko trafić w to pomarańczowe - Waldemar Wspaniały - SzczęśliwySzczęśliwy
04-16-2012 06:04 PM
Ulka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 29
I się nie udało, niestety byłam złym prorokiemSmutny Ale można się było tego spodziewać... Nic to, trzeba będzie trzymać kciuki za pozostałych naszych SportowcówUśmiech

Dąbrowa Górnicza na zawsze w sercu mym! Pasja: Monety Kraków. Na zawsze w sercu mym! Na zawsze w sercu mym! A internet to dg-net: Internet Sosnowiec i wszystko się ściąga Uśmiech
05-17-2012 11:04 PM
Brutus Offline
Początkujący
**

Za męską siatkówkę na pewno! Myślicie, że mamy szanse wywalczyć olimpijski medal? Niesamowicie bym się cieszył, należy się chłopcom.

05-21-2012 09:46 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Liczba postów: 130
Ja jestem przekonany, że chłopakom się uda, będę mocno w to wierzył i ściskał kciuki Uśmiech w sumie bo kto nie inny jak my!

Siatkówka, a po godzinach pisanie tekstów. A na lato tylko czartery jachtów bałtyk.
07-22-2012 01:11 PM
limit Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 40
Najważniejsze żeby nie wywierać zbytniej presji. Wiadomo mamy smaczka na złoto, ale relax...
Niech wygra najlepszy (czyli MY)! Oczko

Zapraszamy na. Szczerze polecam: - fachowo i pomocnie.
07-22-2012 09:22 PM
mefistofeles_12 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
Reputacja: 2
Po zmiażdżeniu rywali w Lidze Światowej są na pewno uznawani za głównych faworytów, mam nadzieję że presja na nich ciążąca ich nie spali.

Portal pozycjonerski: monitoring pozycji, polecamy dla relaksu polecam serdecznie.
07-23-2012 01:07 PM
interaktywni Offline
Użytkownik

Liczba postów: 130
Z jednej strony Polacy zawsze pokazywali, że są groźni i należą do faworytów, z drugiej źle czujemy się w tej roli, stajemy jakby pod ścianą.

Siatkówka, a po godzinach pisanie tekstów. A na lato tylko czartery jachtów bałtyk.
07-23-2012 01:29 PM
mefistofeles_12 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
Reputacja: 2
Mam nadzieje, że presja ich nie spali, martwie się jedynie o tę kostkę Możdżonka, bo ostatnio sporo narzeka na nią

Portal pozycjonerski: monitoring pozycji, polecamy dla relaksu polecam serdecznie.
07-23-2012 03:44 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: http://www.kursy-zeglarskie.org.pl/

Reklama:

tylna belka citroen berlingo