MKS Dąbrowa Górnicza
Pierwszy mecz na jakim byliście - Wersja do druku

+- MKS Dąbrowa Górnicza (http://www.mks-dg.pl)
+-- Dział: MKS Dąbrowa Górnicza (/forum-1.html)
+--- Dział: Mecze MKS Dąbrowa Górnicza (/forum-2.html)
+--- Wątek: Pierwszy mecz na jakim byliście (/thread-5.html)

Strony: 1 2

Pierwszy mecz na jakim byliście - Karlik - 04-04-2012 08:54 PM

Jaki to był mecz i kiedy? Jaki był wynik i jak wspominacie? Uśmiech

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - interaktywni - 07-22-2012 09:29 PM

Jakoś wiosną 2 lata temu, półfinał z Sopotem, niestety przegrany. Później porażki w meczach o 3 miejsce z Aluprofem i zaczęłem sobie wmawiać, że to przeze mnie.Jednakże emocje duże i do samego końca, od tego czasu, staram się chodzić regularnie Uśmiech

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - mefistofeles_12 - 07-23-2012 05:44 PM

Ja chodzę od niepamiętnych czasów. W gimnazjum chodziło się na kadetki, w liceum na juniorki i teraz na seniorki.

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - kornik - 07-24-2012 02:17 PM

Ja podobnie jak mefistofeles chodzę od bardzo dawna Język Od czasu kiedy szalałem za pewną Agnieszką z juniorek Duży uśmiech

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - interaktywni - 07-24-2012 02:45 PM

Jaka Agnieszka? Duży uśmiech pochwal się Duży uśmiech

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - mefistofeles_12 - 07-24-2012 11:13 PM

te, może Cię kojarzę Język

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - limit - 07-25-2012 01:03 PM

Pochwal się pochwal! Duży uśmiech Wyjdzie na jaw ilu anonimowych wielbicieli miała "pewna Agnieszka"... Albo w ramach zagadki napisz gdzie owa Agnieszka gra obecnie. Zobaczymy czy ktoś ją skojarzy Język

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - kornik - 07-25-2012 08:09 PM

Z tego co wiem to zakończyła karierę po grze w juniorkach, nic specjalnego z niej nie wyrosło. Nie będę tutaj mówił o konkretnych nazwiskach, bo nigdy nic nie wiadomo.

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - redgreen - 07-28-2012 12:03 PM

Hej, jestem tutaj nowa Uśmiech
Naszymi siatkarkami zainteresował mnie mój chłopak. Pierwszy mecz dziewczyn na jakim byłam to był charytatywny mecz dla Amelki (o ile nie pomyliłam). Tamten mecz tak mnie zainteresował, że zaczęłam kibicować naszym zawodniczkom (wcześniej zdecydowanie wolałam siatkówkę męską Duży uśmiech)

RE: Pierwszy mecz na jakim byliście - mefistofeles_12 - 07-30-2012 11:53 PM

To fajnego masz chłopaka Uśmiech z tego co wiem to właśnie wiele osób wtedy przyszło pierwszy raz i złapało bakcyla Uśmiech