![]() |
PTPS Piła - Wersja do druku +- MKS Dąbrowa Górnicza (http://www.mks-dg.pl) +-- Dział: Pozostałe Rozgrywki (/forum-5.html) +--- Dział: PlusLiga siatkarek (/forum-6.html) +--- Wątek: PTPS Piła (/thread-32.html) |
PTPS Piła - Brutus - 04-07-2012 11:34 PM Skład: Monika Naczk Joanna Kuligowska Emilia Kajzer Lecia Brown Monika Martałek Veronika Hudima Anna Kaczmar Daria Paszek Natalia Krawulska Katarzyna Wysocka Agnieszka Kosmatka Martyna Tracz Powiem szczerze, że może przez to, że dwa lata żyłem w Pile, lubię całkiem tę drużynę (oczywiście nie tak, jak nasze Dziewczęta). Ale to nie ma żadnego racjonalnego podparcia ![]() Trener: Mirosław Zawieracz RE: PTPS Piła - Ulka - 04-09-2012 11:53 AM Pamiętam mecz pilanek z naszą drużyną z lutego tego roku. Kilka niezłych akcji w wykonaniu obydwu drużyn. Niby nasze Dziewczyny były faworytkami, ale nigdy nie zapomnę, że w kilku momentach myślałam, że pilanki są za mocne, żeby łatwo nam z nimi poszło. Z resztą nawet Kawka po meczu wypowiadał się, że tego nie było widać, ale dziewczyny z PTPS były bardzo niebezpieczne miejscami (napsuły im sporo krwi). Myślę, że obojętnie z kim by się nie grało, nie można spocząć na laurach. RE: PTPS Piła - kornik - 07-25-2012 08:44 PM Przychodzą: II trener Dorota Świeniewicz (Atom Sopot)[40] Lucyna Borek (AZS UE Kraków) Tijana Malešević (Volero Zurych)[43] Marina Katić (Volero Zurych)[45] Magdalena Wawrzyniak (Sparta Warszawa)[46] Magdalena Piątek (Muszynianka Muszyna)[47] Małgorzata Lis (MKS Dąbrowa Górnicza)[47] Odchodzą: II trener Dominik Kwapisiewicz (KPS Siedlce)[41] Lecia Brown (VK Baku)[42] Veronika Hudima (Chemik Police) [44] Agnieszka Kosmatka (koniec kariery) Anna Kaczmar (Muszynianka Muszyna) RE: PTPS Piła - mefistofeles_12 - 08-06-2012 11:03 PM Całkiem niezłe wzmocnienia, mogą napsuć wiele krwi rywalkom. RE: PTPS Piła - Brutus - 08-08-2012 10:47 PM Nie wiem, ale ja Piłę traktuję trochę po macoszemu trochę, niejeden raz się dziwiłem, jak udawało im się coś wygrać. Zgadzam sę z mefistofelesem, ciekawe, co z tego wyjdzie. RE: PTPS Piła - rafalkulak - 10-11-2013 04:37 PM Szczególnie w kobiecej siatkówce nie ma łatwego przełożenia - nazwiska - wynik. Mieliście już nie raz dowody. |