![]() |
Atom trefl sopot - Wersja do druku +- MKS Dąbrowa Górnicza (http://www.mks-dg.pl) +-- Dział: Pozostałe Rozgrywki (/forum-5.html) +--- Dział: PlusLiga siatkarek (/forum-6.html) +--- Wątek: Atom trefl sopot (/thread-24.html) Strony: 1 2 |
Atom trefl sopot - Brutus - 04-07-2012 12:03 AM Postanowiłem założyć kilka wątków o konkurencyjnych drużynach siatkarskich. Może są wśród nas jacyś fani konkurencji ![]() ![]() Atom Trefl Sopot. Trener: Allessandro Chappini Maja Tokarska Katarzyna Konieczna Izabela Bełcik Eleonora Dziękiewicz Alisha Glass Corina Ssuschke-Voigt Magdalena Saad Megan Hodge Paulina Maj Ewelina Sieczka Dorota Wilk Małgorzata Kożuch chyba nasza duża konkurencja ![]() RE: Atom trefl sopot - kornik - 07-25-2012 08:29 PM Przychodzą: trener Jerzy Matlak (reprezentacja Polski)[3] Mariola Zenik (Muszynianka Muszyna)[5] Dorota Pykosz (KPSK Stal Mielec)[6] Anna Podolec (Awtodor-Metar Czelabińsk)[7] Klaudia Kaczorowska (BKS Bielsko-Biała)[8] Anita Kwiatkowska (Budowlani Łódź)[10] Justyna Łukasik (Gedania Gdańsk)[12] Rachel Rourke (Muszynianka Muszyna)[13] Magdalena Kuziak (SMS Sosnowiec)[14] Natalia Gajewska (Gedania Gdańsk)[14] Erika Coimbra (Igtisadchi Baku - AZE) Sylwia Wojcieska (Dinamo Bukareszt - ROU) Odchodzą: trener Allessandro Chiappini (Azerrail Baku - AZE)[4] Katarzyna Konieczna (Impel Gwardia Wrocław) Alisha Glass (Szuka klubu) Paulina Maj (Muszynianka Muszyna) Megan Hodge (Azerrail Baku - AZE)[9] / Margareta Kozuch (Yamamay Busto Arsizio - ITA)[11] Ewelina Sieczka (BKS Bielsko-Biała) Maja Tokarska (MKS Dąbrowa Górnicza) Corina Ssuschke-Voigt (Lokomotiv Baku - AZE) Magdalena Saad (Lokomotiv Baku - AZE) Eleonora Dziękiewicz (Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna) RE: Atom trefl sopot - interaktywni - 07-25-2012 11:51 PM Sopot chyba obroni tytuł, skład jakby wzmocniony w nowym sezonie, wiadomo że szykują się na walke w Lidze Mistrzyń. RE: Atom trefl sopot - mefistofeles_12 - 07-27-2012 12:40 AM MC-Carnaghi Villa Cortese Atom Trefl Sopot Rabita Baku Agel Prostejov to grupa Sopotu w LM, chyba cięższa niż nasza RE: Atom trefl sopot - kornik - 07-27-2012 11:16 PM zdecydowanie cięższa niż nasza, ale obiektywnie patrząc Sopot jest mocnieszy od Tauronu, więc możliwe że sobie poradzą. RE: Atom trefl sopot - interaktywni - 07-27-2012 11:25 PM Myślę, że wszystkie polskie drużyny mają szanse w LM. Muszyna też da radę. RE: Atom trefl sopot - kornik - 07-31-2012 12:16 AM Byłoby świetnie, gdyby trzy ekipy wyszły z grupy ![]() RE: Atom trefl sopot - mefistofeles_12 - 07-31-2012 01:13 AM Muszyna?! Widziałeś grupe? Pozamiatane... RE: Atom trefl sopot - interaktywni - 08-01-2012 11:08 PM Nie napisałem, że wyjdzie z grupy, tylko że da rade, czyli stawi opór i powalczy jak równy z równym ![]() RE: Atom trefl sopot - Brutus - 08-08-2012 11:03 PM Ja tam nie wiem. Ale te zmiany... Fiufiu, to jak wymienić naprawdę całą drużynę, będą pracować od nowa. |